Televiziunea publica

Aflam din presa ca Televiziunea Romana are declarat un deficit de aproximativ 38,5 milioane euro.

Preluata aceasta televiziune de actualul presedinte cu un deficit de 18.000 euro, domnia sa cu spiritul antreprenorial dezvoltat si probabil cu „indicatii” pretioase de la Cotroceni a ajuns la incredibila suma in foarte scurt timp dovedindu-si calitatile de bun manager.

Nu ar fi deranjant daca aceste sume ar justifica spre exemplu promovarea unor proiecte care sa ne dea pe spate. Sa spunem si noi OAU! astia chiar fac televiziune si sunt echidistanti!

TVR este din ce in ce mai insipida, o televiziune unde predomina emisiunile cu si despre PDL, unde presedintele Basescu si premierul Boc dau ordine fara nici o jena fiindu-ne greata sa ne mai uitam la ei.

Basca, mai platim si obligatoriu un abonament de care foarte multi nu avem nevoie. Filme proaste, emisiuni de doi lei, prezentatori expirati, fara fotbal live din liga 1. Noroc cu Champions league ca -si mai spala si ei obrazul ca in rest sunt de toata jena.

Emisiunea „In tara fluturilor” cred ca a atins apogeul slugarniciei si pupindosismului actualei conduceri pentru ca tot ce a fost acolo intrece puterea mea de intelegere. Parca retraiam perioada anilor „80 cand astfel de emisiuni erau facute cu si despre iubitii nostri conducatori, cu si despre cei care ne dau lumina (…si nu erau putini pe langa Ceausescu). Astfel Lenuta Udrea, Fluturel Tulburel si multi alti lachei pozau in promotorii bunastarii si reinvierii spiritului antreprenorial in turism si nu numai, prin care Romania poate sa scoata capul in lume si sa spuna ca uite, existam.

De toata jena…

Comments: 1 reply added

  1. cristina 15 iulie 2013 Răspunde

    nu cred ca cunoasteti cu adevarat realitatea din TVR... cred doar ca toata lumea se pricepe la televiziune si fotbal.. cu respect, cristina

Join in: leave your comment