Mario Balotelli – un bun samaritean

In timpul unui interviu obisnuit, Mario Balotelli (jucator de fotbal la Manchester City) a dezvaluit un episod incredibil, care se adauga la lista lunga de nebunii pe care italianul le-a facut in ultima perioada.

In timpul unui interviu banal din presa engleza, atacantul lui Manchester City a dezvaluit o intamplare incredibila.

REP: Salut Mario! Ce ai mai facut in ultimul timp?

MB:  Destul de bine, destul de bine.. Ne-am calificat in Liga Campionilor pentru prima data, ceea ce este un lucru minunat. Am mai vazut un documentar despre fluturi, care m-a fascinat… Si am salvat si viata unui om printr-o traheotomie cu un pix, intr-un restaurant.

REP: Serios? Extraordinar! Povesteste-mi ce s-a intamplat!

MB: Nu, nu vreau sa vorbesc prea mult despre asta, pentru ca ma rusinez…

REP:  Hai, Mario… Suna ca o poveste incredibila! Spune-ne mai multe.

MB: Pai, zilele trecute am mers cu fratele meu intr-un restaurant italian din Manchester, care imi aminteste de casa. La un moment dat, am vazut ca un om mai in varsta, care statea la cateva mese distanta, s-a inecat. Oamenii au inceput sa tipe, si nimeni nu stia ce sa faca, asa ca am intervenit eu. Mi-am dat seama ca trebuie sa actionez repede. Am intrebat in jur daca are cineva un pix, si o doamna minunata mi-a intins unul. I-am facut barbatului traheotomie chiar acolo, pe podea. Din fericire, a functionat. Toata lumea m-a aplaudat, ceea ce m-a facut sa ma simt stanjenit. Patronul restaurantului mi-a spus sa nu mai platesc nota de plata, pentru ca e din partea casei, dar nu am acceptat. Mi-am luat Maserati-ul si am plecat, imediat dupa ce a venit ambulanta.

REP: Este cu adevarat incredibil ce ai facut, Mario! Dar de unde stii tu lucrurile astea?

MB: Citesc multe carti medicale atunci cand sunt deprimat. Cunostintele astea ma fac sa fiu util cateodata.

REP: Ai salvat viata unui om. Esti un erou!!!

MB: Eu? Nu. Femeia aia care mi-a dat pixul este eroul. Daca nu mi-l dadea, nu puteam sa fac nimic.

Un alt eveniment interesant este implicarea lui Mario in viata unui pusti care i-a cerut un simplu autograf.

Tanarul atacant al lui City isi petrecea timpul in fata centrului de antrenamente al lui City cand a fost oprit de un licean care i-a cerut un autograf. Balotelli a fost insa mult mai preocupat de altceva. Vroia sa afle de ce pustiul nu e la scoala.

Cand a aflat ca acesta a chiulit pentru ca este terorizat de alti colegi de liceu, Balotelli l-a luat pe baiat si pe mama acestuia la scoala si i-a luat la raspundere pe agresori!

Internationalul italian a cerut sa vorbeasca cu directorul liceului ca sa ii aduca la cunostinta situatia si chiar a aranjat o intalnire intre pusti si agresori pentru a se rezolva problemele.

O sursa a dezvaluit: „Mario are sentimente puternice in ceea ce priveste terorizarea din licee si crede ca este anormal. Nu s-a lasat pana nu s-a rezolvat toata situatia pentru ca nu vroia ca pustiul sa lipseasca de la scoala.”

Este un gest de bun samaritean al lui Mario Balotelli.

Intr-o alta zi  a dat 1000 de lire sterline unui cersetor.

Ei bine, uite si oameni care stiu sa traiasca viata  altfel. Simplitate, camaraderie, spontaneitate  si promptitudine pe fondul unor cunostinte dobandite din simpla curiozitate de a se informa. Omul citeste si se informeaza. Il preocupa ce se intampla in jurul sau.

La noi nu mai citeste aproape nimeni din pacate. Tinerii nostri au alte preocupari iar daca ne intoarcem spre fotbalisti ne este o mare rusine fata de Mario, pentru ca ai nostri nu numai ca nu joaca fotbal dar preocuparea lor pentru manele, fufe, cancanuri si nimicuri te face sa te intrebi cand naiba vom iesi din mizeria asta morala?

Bravo Mario Balotelli!

Comments: no replies

Join in: leave your comment