Despre mine…

DSC04580Nascut la data de 15 noiembrie 1969, casatorit, 3 copii.
Absolvent al Facultatii de Educatie Fizica si Sport – specializarea handbal, master in „Managementul si Administrarea Structurilor Sportive”.
Multiplu medaliat la campionatele nationale in disciplina karate traditional in perioada 1991-1998, castigator al trofeului Cupa Romaniei editiile 1996, 1997, 1998.
Antrenor emerit in karate traditional shotokan fudokan – titlu acordat de catre Ministerul Tineretului si Sportului in anul 1998, titluri de campioni mondiali si europeni obtinute cu sportivi la gruparile AS. Energia Iasi, Fujiyama Karate Club Iasi, Chelsea Club Bucuresti – structuri la care am fost membru fondator si am detinut functii de conducere.
Gradul de 6 dan in karate traditional si arbitru international ITKF si WFF.
Director de Marketing (2005-2009) si Secretar General (2009-2010) la Federatia Romana de Karate Traditional.
Director adjunct la Federatia Sportului Scolar si Universitar institutie publica in subordinea Ministerului Educatiei Nationale incepand cu luna octombrie 2012.
Detasat Director General CSM Bucuresti in perioada 11 iulie 2013 – 15 decembrie 2015.

Presedinte de Onoare al Asociatiei Politici Noi ale Sportului din Romania si membru fondator al Aliantei Nationale pentru Dezvoltarea Industriei Sportului in Romania.

Presedinte IPRM (Impreuna Pentru Romania Moderna) Filiala Bucuresti.
Membru al „Societatii Romane pentru Educatie Fizica si Sport”, coautor al lucrarii „Strategia de Organizare si Dezvoltare a Sistemelor de Educatie Fizica si Sport din Romania pentru perioada 2012-2020”.

Membru fondator: AS Energia Iasi, CS Fujiyama Iasi, Chelsea Club Bucuresti, HC Dinamo Bucuresti.

Membru expert  in proiectul Comisiei Europene de Ocupare a Fortei de Munca, Incluziune si Dialog Social derulat in parteneriat cu UNI Europa si EASE,  (ESSDC) Comitetul de Dialog Social pentru Domeniul Sectorial Sport.

„Implicarea mea si incercarile mele, de a schimba in bine viata unor oameni prin sport, sunt alaturi de fericirea familiei mele, preocuparile si crezul meu in viata.”