National Arena in impas

Se pare ca, guvernul actual construit dupa chipul si asemanarea domnului presedinte, face ce face si mai scoate cate un subiect fierbinte. Ce lege a muncii, ce proteste ale sindicalistilor. Hai sa vedem cum punem cruce unei investitii de aproximativ 200 mil euro.

 Daca ieri primarul Oprescu dadea asigurari ca in martie se pune gazonul si pana la meciul cu Argentina arena va fi functionala si ca va indeplini cerintele UEFA, astazi aflam ca Consiliul General a decis ca banii alocati printre altele si pentru terminarea stadionului sa fie alocati spre alte sectoare.

Intelegem ca inca suntem in criza. Intelegem ca RATB ul are nevoie de fonduri, bordurile trebuie iar schimbate, mai facem niste lucrari de plombare pe strazile  care arata ca dupa bombardament.

Da cu arena ce aveti fratilor?

Pana acum s-au alocat peste 85 % din fonduri si deodata ne oprim. Nu mai sunt bani! Specific noua, romanilor.

La prima vedere s-ar parea ca guvernul ar incerca sa-si aloce oarece merite sa preia terminarea stadionului si sa-si asume si meritele. De, nu da bine sa apara in portofoliul primarului Oprescu realizari de acest gen. Ar da mai bine in portofoliul ministrului dezvoltarii care culmea, este nimeni alta decat Elenaaaaaa Udreaaaaaaaaa, viitoarea candidata la primaria generala, femeia robocop, spiderman, batman, femeia barbat de care s-au indragostit toti barbatii fara par in cap si cu privirea incrucisata din pdl.

Curios este urmatorul aspect. Consiliul General este „controlat” de catre PDL+PNG. Pdleii fara baietii lui Becali nu prea fac multe parale.

Daca ne gandim ca in viitor este posibil ca Steaua sa-si dispute jocurile pe National Arena, credem noi ca acum se fabrica monedele de schimb pentru valoarea unui viitor contract de acest tip.

Dragostea dintre chior si nebun s-ar putea sa nasca monstri.

E posibil ca totul sa fie o sarada?

Comments: no replies

Join in: leave your comment