Cum sa te caci pe oameni!?

400296_514952825182392_1967451979_nIntotdeauna am sustinut ca viitorul acestei tari este hotarat de votul nostru pentru candidatii in Parlamentul Romaniei. Absenteismul sau „votul …blank” nu sunt o solutie. Nu facem altceva decat sa „legitimam” prin absenta noastra incapacitatea intelectuala, grobianismul politic exprimat prin minciunile si promisiunile desarte ale unor „politicieni…de conjuctura” . Pe de alta parte, cei valorosi, care stau „pititi” si nu se implica in politica din varii motive („scarba” fata de clasa politica, lene, „confortul” asigurat de o oarecare apartenenta la grupuri de influienta in care multi dintre cei …cunoscuti, pot fi manipulati usor…etc.) nu au nici un drept sa se planga ca traiesc greu, Romania nu ofera posibilitati de dezvoltare iar toti ceilalti sunt niste marionete care dau legitimate celor care ne hotarasc viitorul.

Legat de UDMR. Am multi prieteni in UDMR. Nu confundati etnia maghiara cu UDMR-ul. Cei mai multi nu dau „doi bani” pe fractiunea politica, cu toate ca…am intalnit si in UDMR oameni valorosi.

Va redau mai jos cateva declaratii ale unei…”doamne ministru” care in loc sa relanseze sportul romanesc…l-a ingropat pentru o perioada capitala pentru natiunea romana, pentru starea generala de sanantate a romanilor.

Normal ca si-a regasit „linistea si confortul unei perioade de cel putin 4 ani” intr-un partid parlamentar …dupa alegerile din 9 decembrie. Ca din aceasta fractiune politica fac parte din pacate si secaturi de genul persoanei care a …fondat/furat ppdd -ul, sau in persoana ministresei Ridzi…asta este o alta greseala a poporului roman.

Cititi si va minunati:

„Pe de alta parte, cei care castiga, promovand „nepotismul” Relaţia mea cu foştii colegi din PDL este rece. Sunt dezamăgită de atitudinea foştilor mei colegi de partid faţă de mine. Eu spun că s-a greşit faţă de mine, au acţionat cu dublă măsură în ceea ce mă priveşte, tot ce s-a întâmplat a fost incorect. După 16 ani în care am muncit şi am dat totul pentru acel partid, nu meritam un asemenea tratament. Mă bucur că electoratul şi-a dat seama unde este adevărul şi mi-a acordat încrederea de a continua în Parlament“, a declarat Monica Iacob Ridzi.

ridzi_25243600Prezentă la Braşov, la formarea grupurilor parlamentare ale PP-DD, Monica Iacob Ridzi a vorbit şi despre priorităţile legislative pe care le va susţine în prima parte a sesiunii parlamentare, multe dintre proiectele ei fiind legate de situaţia copiilor din România.

„În primul rând, voi susţine un proiect de lege care se află deja pe ordinea de zi a Camerei Deputaţilor, anume acela de a înlocui programul «cornul şi laptele» cu acordarea unei mese calde fiecărui elev, ori, acolo unde nu se poate acest lucru cu acordare aunui pachet cu alimente. Trebuie să avem grijă de felul în care cresc copiii noştri, alimentaţia sănătoasă fiind foarte importantă pentru ei. De asemenea, voi mai susţine un alt proiect de lege pe care tot eu l-am iniţiat, care se referă la acordarea de tratament stomatologic gratuit pentru copii”, a mai spus deputatul PP-DD.

Mai prin septembrie 2012, mai era prin parlament un proiect promovat de catre un grup de parlamentari care ” incuraja” legiferarea unui proiect prin care sa se acorde la inceputul fiecarui an scolar a unui „pachet” de echipament sportiv in valoare de 150 euro/elev care in total s-ar fi constituit intr-o valoare financiara finantata de la bugetul de stat de aproximativ 250 mil euro.

Vai de saraca tara romana, care a ajuns sa-i fie hotarata soarta de unii „saraci cu duhul”, fuduli si cu coada sus, a caror prostie vrea a fi promovata la rang de politica de stat.

Nu mai spun nimic de relatia apropiata a dnei ministrese cu fiica presedintelui legitim sau… ilegitim dupa parerea unora. Daca prezenta dnei in viitorul parlament nu as considera-o ca pe un afront la bunul simt, nu as fi scris acest articol. Tare ma tem ca se va aseza batista pe tambal si romanii …vor trebui sa uite magariile pe care unii le-au facut.

QUO VADIS ROMANIA!?

Comments: 1 reply added

Join in: leave your comment