Candidatura membru CA al FRH

11138168_1554764674790785_1300485580090485351_nDragii mei iubitori ai handbalului,
Sambata 13 iunie la Cluj va avea loc Adunarea Generala a FRH. La sfarsitul saptamanii trecute mi-am depus candidatura pentru functia vacanta de membru al Consiliului de Administratie FRH.


Consider ca prin experienta mea in administratia publica, ca om de sport implicat in activitatea de conducere a unor cluburi si federatii sportive din ultimii 25 de ani, voi contribui la dezvoltarea handbalului si a politicilor de marketing ale federatiei.
Cred cu tarie, ca FRH are nevoie de o Strategie de Dezvoltare pentru cel putin doua-trei cicluri olimpice, de un parteneriat puternic cu Ministerul Educatiei si Cercetarii Stiintifice pentru implementarea unui program national a handbalului in scoala. Deasemenea, eforturile noastre din ultimii doi ani la CSM Bucuresti de a construi un centru de handbal care sa concureze cu cele doua Centre de Excelenta de la Rm Valcea si Sighisoara, sunt o alternativa pentru marirea numarului de practicanti in proiecte de parteneriat cu autoritatile locale (Consilii Locale si Judetene) si Inspectoratele Scolare Judetene.
Nu in ultimul rand, voi fi cel care va milita si depune eforturi pentru o revizuire a Statutului FRH, a regulamentelor proprii dar si garantul transparentei si respectarii legislatiei in domeniu.
Sper sa fiu sustinut in acest demers si sa materializam impreuna ceea ce visam, sa ducem handbalul romanesc acolo unde ii este locul -cat mai sus in competitiile internationale- sa umplem inimile de bucurie tuturor celor care iubesc acest frumos sport.
Va multumesc.

Comments: no replies

Join in: leave your comment