MINISTERUL EDUCATIEI DIN SERBIA SPRIJINA E.S.S.F – EUROPEAN SPORT SCHOOL FEDERATION

Miercuri 25 ianuarie la sediul Ministerul Educatiei din Belgrade/SERBIA a avut loc intalnirea dintre  reprezentantii ESSF-European Sport School Federation si Ministrul Educatiei dl. Branko Ružić. Au fost discutate aspecte organizatorice privind ESSF Combat Games 2023, eveniment care va avea loc in SERBIA in perioada 29 mai-3 iunie 2023.
ESSF a fost reprezentat de Zeljko Tanaskovic- Presedinte,  Stelios Daskalakis – Secretar General si Constantin Caliman in dubla calitate de Trezorerier ESSF si  Presedinte WFF-World Fudokan Federation.
Deasemenea WFF a fost reprezentat de Sensei Ilija Jorga 10 Dan, Aleksandar Simic 7 Dan Secretar General Executiv si Marija Srejic 3 Dan Secretar General Conferderatia Europeana de Fudokan. Au fost discutate deasemenea aspecte legate de activitatea Federatiei de Fudokan din Serbia, posibilitatea de a promova in scoala educatia prin karate fudokan si cum se poate implica aceasta federatie in organizarea acestui eveniment de sport scolar european.
Prima editie a ESSF Open Combat Games va avea loc in orasele Belgrade, Požarevac, Zrenjanin si Veliko Gradište la urmatoarele discipline: fudokan, kyokushinkai, karate WKF, judo, wrestling, sambo, taekwondo si ju jitsu.

Comments: no replies

Join in: leave your comment