Felicitari Victor Ponta!

La initiativa liderului ProRomania, se va infiinta o Comisie Speciala in Parlamentul Romaniei care are ca scop modificarea legislatiei in vederea reorganizarii si optimizarii activitatilor sportive.

Victor Ponta, singurul premier al Romaniei care a cerut lumii sportului un pachet de proiecte legislative pentru a ajuta acest domeniu, a primit din pacate in 2013 …doar tacere din partea conducatorilor vremelnici!

Speram ca de aceasta data, sa reusim sa le propunem parlamentarilor care vor face parte din aceasta comisie, proiecte materializabile si acestea sa fie si votate si promulgate!

#APNSR a lansat in decembrie 2019 Pactul National pentru Sport, care are ca semnatari 34 de federatii nationale sportive si sindicale!
Sunt propuse prin acest document 6 proiecte legislative, 4 proiecte de Ordine de Ministru care au rolul de reorganizare a sportului scolar si universitar, care trebuie promovate de ministrii Sportului si Tineretului si al Educatiei si Cercetarii!
Mai lucram acum la un proiect de modificare si completare a Codului Administrativ prin care dorim sa intarim obligativitatea administratiilor publice locale de a finanta si sprijini structurile sportive si de corelare a celorlate legi cu aceste prevederi!

Restartarea sportului romanesc trebuie facuta odata cu inceperea anului scolar- universitar 2020-2021 si trebuie axat pe dezvoltarea sportului scolar si universitar!
Afirm ca responsabilitate, ca odata implementate aceste masuri, in 8-12 ani vom avea si rezultate!

Mai jos aveti propunerea si regulamentul de functionare al comisiei.

adresa BP

Hotarea Comisie Sport

Comments: no replies

Join in: leave your comment