E ziua lui Boc…

„De ziua ta, ai grija ce-ti doresti, pentru ca-ti este deschis cerul si totul ti se va indeplini” – este una dintre urarile din folclor pe care batranii o spun de obicei tinerilor.

Astazi cabinetul Boc isi doreste sa majoreze taxele si impozitele, incepand cu 1 ianuarie 2011.

E ziua lui.

Sarmanul, nu are nici o vina ca este foarte usor catalogat cu o sluga, om fara personalitate si fara prea multe principii.

 Am fi rautaciosi daca ne-am lua de chipul sau rotund, aproape de perfectiunea unui pepene, pe care, doar prezenta ochelarior  tradeaza ceva licar de inteligenta. Nu ne putem lua nici de statura lui, glumele precum ca ar fi prea mic sa ajunga in lift pana la butonul aferent etajului 12 la care locuieste, si apasand pe 8 parcurge de fiecare data distanta pana acasa facand o scurta analiza a ceea ce i s-a intamplat in acea zi dar nu-si aminteste ce a facut, sunt rautacioase.

 Cert este ca, va intra in istorie ca unul dintre prim ministrii acestei tari. Numele sau va fi alaturi de Mihail Kogalniceanu, IC Bratianu, Nicolae Iorga, Nicolae Titulescu, Iuliu Maniu, Gheorghe Tatarascu, Mugur Isarescu si  Calin Popescu Tariceanu.

Trecand peste toate „impoliteturile”  create de diferenta de doctrina, as putea totusi, sa-i urez premierului (…om este si el), inspiratie, mai multa verticalitate si sa nu mai raspunda la telefonul cu firul rosu. Toate „comenzile” care vin pe aceasta cale sunt rau intentionate si nu fac decat sa va scada procentele in sondaje.

Mi-as dori mult, eu si familia mea, sa nu mai folosim expresii ca …firar ai …., sa- i ia…., cand mai auzim de actualul partid de guvernamant.

Ati vazut „Inceputul” – filmul cu Leonardo Dicaprio? Exerimentele de tipul acesta exista. In aceasta seara cineva (nu dam nume) v-a reusi sa intre in visul lui Boc si sa-i „planteze” samanta doctrinei liberale cu toate reformele de care are nevoie aceasta sarmana tara.

PS. In cazul in care acest experiment nu va da roade in urmatoarele 3 luni, am vorbit cu tatae Boc-tatal premierului, cand ii va mai calca data viitoare pragul casei al mic, sa-l ia nitel de bracinari si sa-l aseze pe genunchi, sa-i croiasca 2-3 cureli la fund, asa…ca sa nu-si mai permita el sa-si bata joc de o tara intreaga, sa taie pensiile si salariile dupa pofta lui.

Pana si tatae Boc a fost de acord: „… motiunea si anticipatele-i mai pot linisti pe astia!!!”

Sa-i dorim inspiratie totusi.

Emile nu te mai uita in gura aluia de se uita stramb la tarisoara asta! Ai si tu cap, folosestel!

Comments: no replies

Join in: leave your comment