CSM Bucuresti – moment de analiza 1

10384590_10152676758372277_8249101290539345393_nBucharest Trophy 2014
Bucharest Trophy 2014 s-a incheiat si a fost un test util pentru echipa de handbal feminin care va efectua sambata deplasarea la Zalau pentru primul meci in Liga Nationala.
Din punct de vedere organizatoric, am incercat sa ne ridicam la nivelul asteptarilor pentru o competitie de nivel international. Credem noi ca am reusit. Tinta noastra este de a organiza acest eveniment in fiecare an, iar in 2017, daca EHF va considera ca avem capacitatea si conditiile necesare, sa putem organiza Final 4 Champions League Handbal Feminin la viitoarea Sala Polivalenta care va avea un numar de 12.500 locuri.


Sunt multe de spus, a fost un volum de munca imens si multumesc pe aceasta cale tuturor partenerilor in organizare dar mai ales voluntarilor si celor care au fost alaturi de noi. Pentru publicul spectator prezent la Sala Polivalenta am un mesaj special: Sunteti extraordinari!
Ce urmeaza?
Handbal
Incepe turul in Liga Nationala.La feminin avem ca obiectiv castigarea titlului national si participarea in Champions League in urmatorul sezon, la masculin clasarea pe podium si o participare in cupe europene.
Volei
Voleiul va incepe campionatul in luna octombrie. Pana atunci echipele sunt in faza de pregatire si vor participa la cateva turnee amicale in tara si strainatate. La feminin avem ca obiectiv castigarea titlului national. Daca trecem in prima faza a Cupei CEV de Uraloshka Ekaterinburg/Rusia este posibil ca voleiul feminin sa produca o figura frumoasa in acest sezon. Pentru echipa de volei masculin avem ca obiectiv o clasare pe podium si o cupa europeana.
Rugby
Sambata jucam pe stadionul Olimpia cu Dinamo Bucuresti incepand cu ora 10.00 barajul pentru accederea in semifinalele Superligii CEC Bank. Un test important pentru vulturii nostri care pot produce o mare surpriza in acest an. Avem incredere in ei, s-au refacut cei accidentati si speram sa jucam in semifinale cu Timisoara. Sa indraznim!
Sah
Am castigat Cupa Romaniei la seniori, avem cea mai titrata sahista din Romania prin Corina Pieptean. La juniori avem un viitor frumos prin Andrei Ulian&Co.
Atletism
Anul acesta a fost un an bogat in medalii. Sportivii nostri au urcat pe podium la Campionatele Nationale, Campionatele Balcanice fiind si finalisti la Campionatele Europene. Este de departe cel mai bogat an in rezultate de la infintarea clubului din 2007. Sportivii Catalin Campeanu, Stanciu Daniela, Sandu Cristina, Puiu Beatrice si Vasile Adrian sunt membrii in lotul largit olimpic si speram noi sa ne reprezinte cu succes la urmatoarea Olimpiada.

Venim in Scoala TA!
Centrul de Copii si Juniori CSM Bucuresti
Venim in scoala ta! este motto-ul nostru pentru inceputul anului scolar 2014-2015. Daca in octombrie 2013 s-au inscris aproximativ 8.500 de copii si juniori in acest proiect, preconizam ca in acest an sa atingem cifra de 12.000.
Proiectul va fi derulat incepand cu data de 15 septembrie 2014 in parteneriat cu ISMB, DSTMB si FSSU/MEN.
Ce este important de stiut?
1. Copiii care doresc sa se inscrie in acest proiect pot alege din ramurile de sport: handbal, volei, baschet, rugby, sah si atletism!
2. Proiectul presupune cate 2-3 antrenamente pe saptamana sub indrumarea tehnicienilor nostri si prezenta unui sportiv de la echipele de performanta odata pe saptamana in scoala. In paralel se va desfasura Cupa Municipiului Bucuresti pentru fiecare ramura de sport, pe categorii de varsta masculin si feminin. Structura competitiei este: faza pe scoala 01.10.2014-25.12.2014, faza pe sector 15.01.2015-30.04.2015 si turneul final care va avea loc in perioada 1-10 iunie 2015. Comisiile tehnice vor efectua o monitorizare continua, astfel incat cei care doresc sa faca pasul spre marea performanta vor fi selectionati si inregimentati in grupele de performanta CSM Bucuresti.
3. Nu se achita nici o taxa! CSM Bucuresti pune la dispozitie echipamentul sportiv si plateste antrenorii. ISMB prin unitatile scolare pune la dispozitie bazele sportive. CSM Bucuresti impreuna cu DSTMB si Asociatiile pe ramura de sport a municipiului Bucuresti asigura arbitrajul si toate conditiile de desfasurare a competitiei.
4. Scopul este de a practica sport in scoala ta si de a dezvolta echipa scolii tale! Performanta este o rezultanta a educatiei in timp! Daca ai calitati si vei dori sa imbratisezi marea performanta este optiunea ta! Vino si practica cu placere o ramura de sport si bucurate de facilitatile acestui proiect finantat de catre Primaria Municipiului Bucuresti!

Comments: no replies

Join in: leave your comment