Sedinta comuna a Subcomisiei Nationale pentru Sport si Tineret a PNL cu reprezentantii COSR si Federatiile Sportive Nationale

Joi 29 martie a avut loc la Palatul Parlamentului, sedinta comuna a Subcomisiei Nationale pentru Sport si Tineret a PNL cu reprezentantii Comitetului Olimpic si Sportiv Roman si a Federatiilor Sportive Nationale. La aceasta intalnire au mai participat reprezentanti ai Filialelor Teritoriale PNL nominalizati de catre Birourile Politice Teritoriale pe domeniile Sport si Tineret, reprezentanti ai unor organizatii nonguvernamentale interesate de subiectul dezbaterii.

Au fost prezenti: Octavian Morariu – presedinte COSR, Ioan Dobrescu – secretar general COSR, deputat Radu Stroe – presedintele Comisiilor de Specialitate a PNL, senator Cristian Topescu, reprezentanti ai Federatiilor Sportive Nationale si a Comitetului Paralimpic Roman, reprezentati ai Societatii Romane pentru Educatie Fizica si Sport – prof.dr. Adrian Dragnea si prof. Gheorghe Florian.

Au fost semnate doua documente importante care stau la baza relansarii domeniilor educatie fizica si sport si a politicilor pentru tineret in Romania:

  1. Declaratia pentru relansarea domeniilor Educatie Fizica si Sport, a politicilor pentru Tineret din Romania;
  2. Propunere proiect legislativ de modificare a Legii Educatiei Fizice si a Sportului in ceea ce priveste finantarea;

Sa speram ca aceste documente vor fi acceptate iar Viziunea Strategica asumata de catre Guvernul Romaniei.

 

Comments: 1 reply added

Join in: leave your comment